… MTVA unterzeichnete eine Kooperationsvereinbarung mit der China Media Group: „Die öffentlichen Medien werden anlässlich des 75. Jahrestages der Aufnahme diplomatischer Beziehungen zwischen den beiden Ländern in China produzierte Dokumentarfilme präsentieren.“ (Die Regierung ist heute stolz darauf, dass das Rákosi-Regime 1949 als eines der ersten diplomatische Beziehungen mit der massenmordenden maoistischen Diktatur aufgenommen hat.) Neben dem CEO des Nachrichtenfälschers MTVA, Dániel Papp, dem ehemaligen Präsidenten der Republik, Pál Schmitt, der in den Plagiatsfall verwickelt war, setzte sich mit Vertretern chinesischer Staatsmedien zusammen, um eine Einigung darüber zu erzielen.

https://444.hu/2024/05/10/itt-tart-orban-antikommunizmusa-a-kinai-kommunista-part-propagandajat-nyomja-a-magyar-kozteve

Von HelonMead

7 Comments

  1. palacsintateszta on

    de orbán a rossz kommunizmust űzte ki és a jót hívta be hát mit nem lehet ezen érteni? pont úgy ahogy ő a rossz liberalizmust üldözi, amikor még ő volt liberális az jó volt. komolyan ezek a balosok annyira értetlenek

  2. Kitchen_getneck on

    Magyar Dávid a Micimackó cikkéről, ami a “magyar nemzetben” jelent meg:

    >Ez öklendetes, tehát ilyet én utoljára 1985-ben olvastam… a rendszer így kommunikál… avíttas, dohos, szutyok komcsi szaga van, de úgy, hogy nem hiszed el.

    És az olvasók tapsolnak…

  3. Fact_NotYourFeelings on

    Military industrialism. Pont mint a 17. -18. századi Porosz katonai indusztrialismus.

    Kommunista az US, Nyugateurópa.A teljes gazdaságot kinyírták,a szociális juttatásokra pont KÍNÁTÓL veszik fel a hiteleket.

    Ez ma az USA,Canada,Hollandia,Franciaország, stb.,stb. (kommunizmus: rengeteg munka,sok halál,semmi eredmény)

    Fogalmakkal legyünk már tisztában……

  4. Egy kis kommunista propaganda még jól is esik azoknak, akik még nézik ezt a szenny köztévét… A fideszes meg a DK-s komcsi nyuggerek nagy része úgyis mindennap 35x visszasírja a Kádár rendszert, mert az milyen jó is volt ugye.

  5. HjalmarJack on

    Szuverenisztánban a kínai propagandának is lehet műsoridőt kapni. WTF

Leave A Reply