E-Mail von der E-Mail-Adresse info@kormany.hu

https://i.redd.it/2etwe6zpckzc1.png

Von Cool-Ad552

28 Comments

  1. Safe-Ninja3114 on

    Ez kemény .

    Bár láttam már Orbánnal hirdetést, ami nem is kormányhirdetés volt, hanem egy random oldalra tették fel, ami nem is magyarul volt.

  2. ZookeepergameFew2865 on

    Ha kiakarnak maradni, akkor lépjenek ki a NATO-ból.. nem nehéz ez.

  3. Cool-Ad552 on

    Ehhez csak ennyit fűznék hozzá:

    >Rémhírterjesztés

    >337. § * (1) Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt a közveszéllyel összefüggésben olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    >

    >(2) Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

  4. Ujratervezes on

    És pedofilfronton mi a helyzet, Vityó? És a román életszinvonalról is tudnál küldeni levelet?

  5. KurucHussar on

    Amikor covidra kellett regisztrálni, pont ezért adtam meg kamu e-mail címet.

  6. Valaki szóljon már a faszmalacnak, hogy háborúhoz két fél kell, de itt igazából csakis egy akarja/ta. Nem is a nato.

  7. mindent megtesznek, hogy NE küldjenek.. xd
    szóval nem tesznek semmit

  8. Nem az oroszok a probléma, akik terület szerző háborút folytatnak a szomszédunkban, neeem… A csúnya rossz NATO, na ők a luciferiánus sátán fattyak!

    Irigylem azokat akik ezt csont nélkül be tudják kajálni. Kurva jó érzés lehet úgy átsuhanni az életen hogy egyetlen agysejtet sem kell gondolkodásra kényszeríteni.

  9. CapitalSuccessful232 on

    Dr Pékó Ildikó az adatvédelmi tisztségviselő, [adatvedelem@mk.gov.hu](mailto:adatvedelem@mk.gov.hu) címen írjatok neki szerelmeslevelet, érezze a törődést.

    Én egy ilyen sablonválaszt kaptam korábbi panaszaimra. Lehetne ezt még elemezni, szerintem jogilag is bele lehetne kötni, ha lenne rá több időm. Ugyanis a covid oltásra kötelező volt regisztrálni, nem volt opció nem beleegyezni gumi kijelentésekbe. Így valószínűleg sérti az önkéntesség elvét.

    https://preview.redd.it/7twfw0o6ikzc1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=e1f31cf16f31a3c434b334e4e86919d1600d0089

    Edit: csak felhúztam magam és válaszoltam nekik most:

    >Kedves Pékó Ildikó!

    >Az említett beleegyezés nem volt opcionális, mivel a covid oltás feltétele volt. Így erre hivatkozni, hogy beleegyeztem, nem elegendő. Az hogy a covid oltásra jelentkeztem, nem volt más ügyekben való spammelésre érvényes engedélyadás, mivel az sértené a GDPR elvek önkéntességről szóló alapelvét.

    >Ennek megfelelően kérem, hogy tájékoztassanak, hogy nekem és honfitársaimnak adatai védelmében milyen lépéseket fognak tenni, hogy ez a jogsértés ne legyen a jövőben is folytatólagos.

  10. Famous_Ad_8044 on

    Szerintem meg kéne fogni viktort rábaszni, az asztalra és egy csapat négernek addig baszni, amíg segítségért nem kiabál. Menne oda szijjártó segíteni neki, de lefognánk, hogy ennek nincs értelme, csak elhúzza az erőszakot, így pedig nemierőszak párti. A nemierőszakot megállítani csak tárgyalással lehet. És ott kéne egy megafonba mondani, hogy “Szijjártó erőszakpárti”, miközben a főnit centírozzák a niggerek. Én odaállnék egy táblával, hogy “én elítélem az erőszakot”

  11. Prestigious_Cook_302 on

    Ki kell lépni a NATO-ból. Kétharmaddal simán menne,nem?

  12. Amúgy meg… riogatnak itt a világháborúval az ukrán front miatt, közben meg a legnagyobb világháborús veszély az, hogy Kína pár éven belül lerohanja Tajvant. Várjunk csak, Orbán kinek az elnökével írt alá épp most stratégiai megállapodást (19 másik megállapodás mellett)?

    Tisztelettel:
    A valóság

  13. Warm_Swimming7190 on

    Belepumpálna

    Kik írják ezeket? Tartalomtól függetlenül, azért ez mégiscsak egy hivatalos levél.

    (Bár legalább az nincs benne, hogy a présember bele akar préselni, szóval mit problémázok ugye)

  14. Szemszelu_lany on

    “mindent megteszünk hogy ne kelljen katonàkat küldeni”
    Bazdmeg a sajàt leíràsod alapjàn sem kért erre senki. A NATO sem tervez katonàkat küldeni. Kiképzést terveznek, ami amúgy is van, itthon is, készültségnek hívjàk.

  15. Street_Shirt518 on

    Mert természetesen a kis hazánk határában megállnának, amit éppen úgy jött hogy szarrá lopták a honvédséget, de nem, nem lennénk Fehéroroszország szerű szatelitállam, Orbán Viktor urunk megvéd minket🥰🥰🫶🫶

  16. OwlOnly4079 on

    Alapvetően igaz is, ami itt le van írva a háború megoldásáról. A probléma azzal van, hogy kurvára nem ebbe az irányba akar menni egyetlen közvetlen/közvetett résztvevő.
    Egy rakat komplexusos ökör a megoldást abban látja, hogy a saját akaratát teljes mértékben letolja mindenkinek a torkán…

  17. A baloldal háborúba küldené gyerekeinket, de a fidesz megerőszakolja őket.

  18. Ezek még mindig a vakcina regisztrációkor megadott email címekre mennek? Én egy ilyet sem kaptam, mondjuk csak a kötelezőket pipáltam be.

  19. No_Bathroom1378 on

    Még jó, hogy én nem kapok üzenetet tőlük, nem válaszolnék szépeket

  20. Irreálisan rettenetes következményei lennének, ha az Oroszok “győznének” ukrajnában. Nem jófejségből, vagy humanitáriánus meggondolásból kell támogatni őket, hanem nagyon szar lenne, ha eltűnne az a puffer zóna + lendületet adhatna az oroszoknak, esetleg a baltikumnál is kopogtathatnának, USA kiszállhatna a NATO-ból, mert nem éri meg nekik európába invesztálódni. Bár nem értem oroszország mit akarhat, látványosan ki van fingatva európa leg putrisabb országában, úgy, hogy nyugat csak proxizik

  21. Ez amúgy mi? Mi közünk ehhez, mit vár a kormány mit tegyünk? Írjunk emailt, kérjünk találkozót a világ vezetőivel? Ők a választott képviselőink, oldják meg a békét, már az égből is ez a fos hullik, de nem nagyon látom hogy Putykóval egyeztetnének, meg béke tárgyalásokat szerveznének.

  22. Altruistic-Gold4919 on

    A bicc az, hogy egy tamadas ellen mindegyik tag csak annyival kell hozzajaruljon, amit megfelelonek tart. Pl. Mi kuldunk egy csomag ropit. Nem mindenkinek, osszesen. A lenyeg az elrettentesben van, mert mi tortenik, ha egy tamadasra az osszes tagallam teljes agresszioval valaszol.

Leave A Reply