Drula: „Ich bin ein natürlicher Kandidat für die Präsidentschaft Rumäniens“

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/drula-sunt-un-candidat-natural-pentru-presedintia-romaniei-2787821

Von itrustpeople

18 Comments

  1. OddLandscape1777 on

    O să ia și el sub scorul partidului…

    Ori țintesc spre un candidat carismatic și decent ori urmează rezultate că la Barna.

  2. lookin-down-on-you on

    Cioloș e prezidențiabil, din USR nu prea văd pe nimeni. Drula e băiat bun dar pentru funcția de președinte e nevoie de cineva mai bun.

  3. Emil-fara-de-sabie on

    Toti care sunteți frustrați pe aici în legatura cu Drula: Mergeti si votați Ciolacu că ăla cu siguranță e mai bun. Sau George Simion.

  4. Nu cred, dar nici nu văd pe cine ar mai putea sa pună. Era Lasconi, dar aparent ea nu știe să-și țină gura când trebuie.

  5. InHellHunter on

    Nu îl agreez pe Drula, dar pe langa Ciolacu / Geoană / Simion/ măCiucă/ Ciolos/Șoșoacă e zeu tati.

  6. >„Evident, eu, ca lider al celui mai mare partid din Alianța Dreapta Unită, acest pol al forțelor de dreapta, sunt un candidat natural pentru Președinția României, dar această decizie nu am luat-o încă în Alianța Dreapta Unită. Va fi un anunț după 9 iunie. În orice caz, această construcție politică este una formată pentru toate cele patru runde de alegeri și cu perspectivă după 2025”.

    Asta a spus omul. E mai puțin tarat decât Orban, ca imagine. E mai cunoscut decât….oricine o fi pe la PMP. Este, evident, la câteva luni de alegeri, că are cele mai multe șanse.

    Dacă îl punem lângă ceilalți candidați, dar așa, frumos, C.V. lângă C.V., calitate și prezentabilitate, este cel mai bun de foarte departe pentru rolul de președinte.

    Cine-l votează bă pe ăsta, glezne goale sau alte comentarii nu schimbă faptul că Drulă este un om cu educație foarte bună, solidă, reală. Un om care a reușit în afaceri prin propriile forțe, care își poate justifica toate conturile, care a acumulat experiență în funcția de ministru al transporturilor și a mai și avut rezultate și care, a mai dat și dovada de corectitudine (asta e câine, nu om).

    Pune-l langa analfabetul de Ciolacu, optuzul de Ciucă, Simion sau Șosoacă și alegerea ar trebui sa fie evidentă.

    Ar trebui, dar nu o sa fie, că intervine mașinăria de partid și mașinăria media. Ce o fi, o fi.

    Later edit: Geoană e mai puțin carismatic decât Drulă, încă se mai vede eticheta de “prostănac” lipită pe frunte, cu tot cu Mihaela, dragostea lui.

    Singurul care ar fi putut concura cu el ar fi fost Cioloș, dar el are un spate un aparat de suport mai mic… Deci rămân la Drulă.

    Și ar mai fi o problemă: cred că cei din PMP și PNL Orban nu își doresc sa câștige Drulă. Nu ar avea nici un avantaj, dacă președintele României ar fi incoruptibil și nedispus la combinații. Nu m-ar mira sa vad și sabotaje…

  7. Un candidat natural care o să fie pe locul 5 sau 6 la prezidențiale..

  8. Due_Shelter_489 on

    Față de covrigar, plagiator sau putinist, Drulă este cu mult peste. Are un CV excelent, nu a furat, n-a plagiat, este olimpic, om cu principii și chiar a făcut ceva în alea 8 luni la ministerul transporturilor. Finanțarea autostrăzii Moldovei prin PNRR, este una din ele. Și multe altele.

    Eu sincer l-aș vedea mai degrabă ca premier. Dar ar fi sincer unul din cei mai buni președinți al țării.

    Din sondajul intelatlas reiese ca ar intra în turul 2 cu Geoana. Daca ar fi așa, am avea cele mai bune dezbateri prezidențiale din istoria țării.

  9. treipuncte on

    O să scoată și despre ăsta rise un articol să îl înfunde, nici o problemă.

  10. In mod natural votez cu mine.
    Indiferent de cine iese… tot inflatie mare o sa avem și tot pentru ei o sa cheltuiască.

  11. capnobatae90 on

    Astia de la dijidospatru au cautat cea mai urata poza cu el😂

  12. Dacă îți vine natural, în fire (nu Firea) furtul, normal că simți că ești ce trebuie… #hoția… Nu România!

Leave A Reply