Drula: Ich bitte Ciolacu, den Plan zur Kostensenkung vorzustellen. Rumänien kann nicht mehr mit Schulden leben, da es Kredite zu den höchsten Zinssätzen in Europa gibt

https://www.news.ro/politic-intern/drula-ii-cer-lui-ciolacu-sa-prezinte-planul-de-reducere-a-cheltuielilor-romania-nu-mai-poate-functiona-pe-datorie-cu-imprumuturi-la-unele-dintre-cele-mai-mari-dobanzi-din-europa-1922402907002024051921583488

Von itrustpeople

7 Comments

  1. Problema fundamentală nu sunt cheltuielile ci încasările. Care sunt cele mai mici din UE (ca procent din PIB).

  2. burebista88 on

    Nu o sa isi reduca hotii cheltuielile, o sa fure si mai mult de la noi. Noi taxe, noi impozite, noi plati, noi restrictii, noi scumpiri, TVA in plus, vei ajunge sa platesti si aerul inainte sa isi taie hotii din averile luate necinstit pe carca noastra.

    Sfatul FMI este sa taxeze bancile multinationale care au miliarde de euro mai putin si sa taxeze micul antreprenor roman si asa chinuit si mai mult. Este normal asa ceva?

    Asa va face PSD, asa va face PNL, asa va face USR, asa vor face toti mai putin un singur partid.

    Daca nu vrei sa iti ia banii hotii din guvern si din FMI si sa ajungi rob la cheremul multinationalei care si asa nu plateste nici o taxa, singura optiune este AUR.

    Hristos e rege!

  3. soogetz-poolluj on

    Cum? Strângem cureaua. Gata cu împrumuturile, gata cu vacanțele in thasos si Austria, reînnoim mașinile mai rar, revenim la telemea în loc de mozzarella. Lăsăm tigrul să se odihnească puțin.

  4. burebista88 on

    Inainte sa sara de fund in sus consumatorii de propaganda ca “micro! micro! problema e de la micro!” asta e fumigena. Deabia sunt 2-3 oameni pe micro, e super greu sa fi micro, micro e o fumigena. Sunt atat de multe restrictii pe micro inca aproape nimeni nu mai poate sa aiba micro. Problema e ca astia nu iau bani de la marile corporatii ca le-a zis FMI sa nu ia de la prietenii lor bogatasi.

    Hai la munca iobagilor, noul iaht al miliardarilor care va conduc nu o sa se cumpere singur!

Leave A Reply