„Die Miete beträgt 400 Euro und das Gehalt 500, könnten Sie damit umgehen?“ Der Aufstand junger Menschen, die keinen Job haben





Von hitchinvertigo

4 Comments

  1. GroundbreakingLeg833 on

    Adevărul trist e că dacă nu vii dintr-o familie care are deja bani strânși (încât să îți cumpere un apartament sau să îți plătească ei chiria primii N ani), nu ai de ales, te descurci cum poți.

    Fie stai in chirie cu o prietenă/prieten, fie cu sora/fratele/vărul de încredere, și împărți la 2 sau 3, fie cauti o garsonieră nu prea decenta la naiba in praz. Mâncatul în oraș nu e o opțiune, ci gătești cu ce prinzi la oferte, mai puține ieșiri etc, toate astea până când îți crești salariul (și aici trebuie multă muncă și putere de sine în a arăta m*e la angajatori și a schimba pe cât de des compania – anual/la 2 ani)

    Ce mă supără mai tare e că unii din categoria care au deja bani nu au pic de empatie față de restul mai puțin norocoși. Îi auzi spunând că mai bine te întorci de unde ai venit, că să rămâi sărac toată viața, că visezi prea departe.

    Alt lucru care mă supără e că tot ăia bătrâni comuniști cu bani ne aleg viitorul (care va fi mai mai rău)

  2. noneoftheless on

    Salariul il primesti in functie de ce stii sa faci. E normal sa primesti minim daca nu stii nimic.

    Poate trebuia sa faci 4 ani de experienta de munca in loc de 4 ani de o facultate fara viitor, just saying.

  3. Primary_Crazy3486 on

    Salariile sunt ciudate. 3300 Ron cineva Jr la început de drum, 3700 cineva cu 15 ani experiență (vb de zona de accounting) dar sunt sigur că și în alte domenii. 4000+ Ron casier la lidl

  4. prowlerlife on

    Problema mare e că pur și simplu nu există oportunități. În orice domeniu ai căuta, corporație sau construcții, toți vor să ai 2-3 ani de experiență, dar n-ai cum să faci experiență că nu te angajează nimeni. Până și în fabrici ca operator sunt unii care cer 6-12 luni de experiență în condițiile în care nu-ți ia mai mult de 5 zile să înveți munca unui operator.

Leave A Reply