6 Comments

  1. “Ciolacu: cu BAC-ul luat – probabil cu şpagă – la 38 ani. Nu, inteligentule! N-ai nimerit-o. Vă consider hoţi. Pe voi cei din PSD PNL. Iar a ratat Ciolacu o ocazie bună să tacă. De fiecare dată când deschide gura Marcel Ciolacu asistăm la un fel de *stand-up comedy* plătit (fără să vrem) din banii noştri. Nici Viorica Dăncilă nu-l întrece în dezacorduri şi perle”, afirmă primarul Sectorului 1, într-o postare pe Facebook.

    ”Să nu mai zic cum Ciolacu a jignit moldovenii cu ultima lui perlă prin care declară că dacă eşti cetăţean din Moldova eşti un om inferior lui”, adaugă Clotilde Armand.

    ”Ciolacu ne jigneşte în primul rând ca români. Pe noi toţi. El şi gaşca lui de analfabeţi funcţional ajunşi la putere, el şi partidul lui clădit pe sânge şi crime. Un golan fals revoluţionar care şi-a dat BAC-ul la 38 ani şi se aventura cu teroriştii la vânătoare nu poate să ne ofere niciodată lecţii despre Democraţie”.

  2. DemocratiaNuAMurit on

    “Nici Viorica Dăncilă nu-l întrece în dezacorduri și perle”

    Iubitul lui,Ciucă: Hold my beer

  3. atnight_owl on

    Clătite a descoperit formula care dă roade la români: circul.

    Haideți, doamna Clătite, dați tare în *Covrig du Buzău cel Superior* că aveți de unde. Numai să nu-i spuneți că-i moldovean; nu-l jigniți că-l doare.

  4. luvmeoohsehreh on

    De fiecare dată când deschide un politician gura pute a campanie electorală

  5. Helpful_Leaf on

    Adevarul e ca Clotilde nu vorbeste Romana nativ, dar tot o vorbeste mai bine decat Ciolanu

Leave A Reply