Dan Jørgensen über öffentlich bezahlte Luxusreisen im Jahr 2023, Twitter-Account mit Dokumentenzugriff.



Von Gnaskefar

4 Comments

  1. Jeg stod for lidt siden og lavede aftensmad, mens jeg på min telefon stenede Twitter og stødte på tweetet denne tråd handler om, **samtidigt** med at telefonen oplæste de seneste nyheder fra Frihedsbrevet, hvor jeg var nået til [denne artikel om Dan Jørgensens luksusferie afholdt i 2024 betalt af staten ](https://twitter.com/Statsstyret/status/1784520043482542324)

    Jeg synes det er vildt at ikke bare er Dan Jørgensen taget i denne slags overdådigheder nærmest *hele sin karriere*, men at han kan have ***2*** forskellige nyheder af denne type inden for ***2*** dage.

    Vulgært.

    Værre og max klamt er, at hans ministerie i den oprindelige nyhed har prøvet at bruge et år på at undgå at dele bilag, og generelt bare forhindre aktindsigt.

    Toppen i partiet accepterer Dan Jørgenses opførsel og embedsværket hjælper ham med at skjule det så godt de kan, mens vi er til grin for vores egne skattepenge.

    Og ja, så mange penge er der heller ikke tale om, men det er *princippet.*

    Eller også er det ønsket at det skal være sådan af vælgerne, siden de stemmer ham ind igen og igen.

  2. Frydendahl on

    Jeg er så fucking træt af den mand. Han må være kongeriget Danmarks største varmluftsballon.

  3. Hans vælgere tilgiver ham nok. Det plejer de vælgere der stemmer på den slags politiske profiler desværre at gøre. Herovre i USA støtter Trumps vælgere ham trofast, uanset hvor grov en skandale om misbrug af offentlige midler, magtmisbrug eller generel inkompetence der kommer frem i offentligheden. 

    Problemet er at de vælgere med mindst ressourcer stemmer med følelserne, frygt, så lidt negativ kampagning rettet mod modkandidaterne gør at de er hooked, og derefter er det næsten umuligt at få dem til at skifte team. Efter de første par skandaler har de gravet hælene så hårdt i jorden at de nærmest er immune. 

    Så selvom det kan virke fuldstændig uforståeligt overfor alle os andre så klare Dan og hans parti nok det her uden de store skrammer. 

Leave A Reply