Drogeriepreise in Deutschland und zu Hause

https://www.reddit.com/gallery/1cfc0xn

Von hungry_racc00n

15 Comments

  1. NemErtekEgyet on

    ezt hívják cherrypick-nek ha jól tdom? sikerült választani néhány terméket ami alátámasztja a narrítvád, és sikerült nem megmutatni az összes többit ahol ennek az ellenkezője igaz

  2. mama2222222 on

    Mert mi ebben is előrébb járunk, az árakban.

    🙁

    Én listát írok pár havonta a családnak, mit hozzanak haza a német dm-ből, mert brutál a különbség! Nem 50-100 forint, hanem 500-800!
    (A termékek 90%-nál tuti így van.)

  3. Fun_Perception8718 on

    Gyakran járok át vásárolni osztrákokhoz. Húst leszámítva kezd paliban lenni, ha szeretsz minőségi árukat fogyasztani. Sokkoló a kontraszt, mert ezeknél a takarítónő is többet keres annál, mint a pesti középvezetők vagy még felette. Nem igazán kell izgulniuk a fogyasztás miatt.

  4. Sok dolog azért olcsóbb a németeknél, mert maga a beszerzői ár is sokkal alacsonyabb. A beszállítók sokkal olcsóbban tudják a termeket gyártani 50-60millios lakosságra mint, egy 20-30milliosra ( ha közös raktár van Cseh, szlovák, magyar piacra). Ugyan ez a lengyeleknél. Szinten nem segít a kurvamagas ÁFA, extraprofit adó,

  5. 2 napja tértem vissza-a nemlétező-Németországba. Azóta próbálom feldolgozni az otthon látott árak okozta traumát.

    Jelentkezem, amikor sikerül.

  6. rhunmodseatcocks on

    Sajnos ez nem újkeletű dolog, de a kérdés az, hogy miért? Miért teszik ezt velünk? Kezd az az érzésem lenni, hogy ilyen pofátlan áremelésekkel magát a lakosságot igyekeznek nyomás alatt tartani a külföldi hátterű cégek.

  7. Es? Megis ugy vasarolnak az emberek mintha jonne az apokalipszis. Valamelyik nap peldaul lattam az agyonszolizott anyukat kijonni nagy szatyrokkal harom kolykevel, majd nyitotta fel bmw terepjarojanak csomagtartojat.

    En csak az ezereves 1.4esembol figyeltem meg miutan akcios szappant vettem, mert tusfurdore nem telik. Bar ha telne se vennek ilyen luxuscelebekkel agyonreklamozott, kremtusfordonek nevezett mergeket.

    Erdekes hogy mindenki sirdogal, mikozben kogazdag es tele van.

    Ha ezek tizszeres aron lesznek, akkor is ugyanugy fogjak vasarolni, ha nem jobban.

    Az utak is tele vannak mar teslakkal, nem szamitanak az arak.

Leave A Reply