Welche regelmäßigen und nützlichen Investitionen hat Ákos Hadházy versäumt?

https://i.redd.it/3d87wtmti8xc1.png

Von Global_Equipment9199

19 Comments

  1. Jubilee_Street_again on

    Semmilyeneket, csak probal imponalni a fideszeseknek ezzel a faszsaggal

  2. TheNightManager_89 on

    Sok esetben amúgy tényleg a szabályozással van baj, nem véletlen mondják a Fideszre, hogy legalizálta a korrupciót. De Hadházy nem azokkal szokott foglalkozni, hanem (legalábbis amik hozzám eljutottak) azok többnyire olyanok, hogy valaki elrakta a pénzt de vagy nem épült belőle semmi, vagy “rekreációs központ” helyett a polgármester épített magának új házat.

    Mondjuk egy jó ideje már besokalltam tőle, és automatikusan feltételezem minden EU-s pénzről, hogy ellopják. Biztos van közte olyan, aminek legalább egy részét rendesen használják fel, csak már leszarom.

  3. wombatstuffs on

    >Köztük teljesen szabályos és hasznos beruházásokat is

    Gondolom reméli, hogy a Diákhitel központ majd ilyen lesz… /s

  4. Nem igazán értem MP min van felháborodva… Első Partizános interjújában ő maga mondta el hogy 6-8-10szeresen túlárazott marketing meg reklám szerződéseket írt alá…

  5. GrumpyGuppi on

    Én nagyon örülnék ha ez a két ember összefogna és együtt dolgozna.

  6. resurrectedbydick on

    A lombkorona sétány, hát nem elmondta Filemon, hogy nem volt a kiírásban, hogy kellenek fák is a környékére? /s

  7. StatisticianOk9277 on

    A magyarországi kezelése a kohéziós forrásoknak tényleg roppant gáz. Ismerve azt, hogy a közvetlen EU-s források esetében mennyire gördülékenyen működik az adminisztráció, amit itthon kialakítottak, az egyszerűen számos esetben érthetetlen, megmagyarázhatatlan számomra, miért így kellett.

    Ja, most szólok, a 2021-2027-es időszak már pont ezen intézményi, szervezeti és szakmai hiányosságok miatt el van kótyavetyélve. Nem feltétlen korrupcióval van elkónyavetyélve, hanem szakmaiatlansággal.

  8. Brunzderby on

    Mondjuk a tiborc-féle (Elios) ledes világításokon már nem kellett sokat feketíteni..

  9. Azért Hadházyra nem kellene rászállnia. Iszonyat sok ügyet feltárt. Kicsit túltolja MP. Az meg, hogy ô is saras volt, beismerheti. Bár lehetne egy szóbeli megállapodás vele, hogy a cél érdekében nem nyomoz MP ügyeiben.

  10. Kitchen_getneck on

    Olyan mintha direkt küzdene a demokrata ellenzéki szavazók elvesztéséért…

  11. Just-Ad-5972 on

    Petinek elmagyarázza valaki, hogy csak az nem szabályos a fideszlopkodásban, amit elkúrnak így úgy amúgy? Mivel.. ők írják a szabályokat. Azok a túlárazott szerződések, amiket aláírt is technikailag “szabályosak”.

  12. Bloodrose_GW2 on

    MP meg az en szavazatomat kezdi elvesziteni, sajnos egyre fideszesebb 🙁

  13. Sceptrum20 on

    Tehát inkább ne foglalkozzon senki korrupciós ügyekkel, hogy az ingerküszöböt szinten tarthassuk. Aha. Értem. Ha MP azt hiszi, hogy labdába rúghat azon réteg nélkül akiknek az elsődleges problémája a korrupció az orszában, szerintem nagyon téved, és nem is igazán vet rá jó fényt. De ő tudja.

Leave A Reply