Dies ist der Grund, warum die AfD in Deutschland immer beliebter wird.



https://v.redd.it/uv9a666a93xc1

Von Novykon

4 Comments

  1. Prostě jejich víra v imaginárního panáčka je silnější jak naše, proto se víc organizují a radikalizují ve skupinách, díky čemuž jsou z evolučního hlediska dál (až moc děcek je důsledek utlačování žen), a proto nás jako civilizaci vytlačí a nahradí.

  2. Ambitious-Meet-5690 on

    Jop. Dělat bordel a řvát jim vesměs jde. Mnoho z nich se také začlenilo, pracuje a jsou od tohoto daleko. Za mně to tam už čeká jen na vzestup dalšího rakouského malíře a historie se bude asi opakovat – bohužel. Jinak, AfD je u nich populární zpravidla ve východní části DE, kde jich je zpravidla i méně. Za mně je strašně zvláštní, že k takovýmto myšlenkám vždy tíhnou východní čsti daných zemí. AfD bych definoval jako SPD/Trikoloru u nás, akorát tam jsou ty tendence docela silné.

  3. Jako lídr Afd má myslim fotku na facebooku jal hajluje u hitlerova bunkru tak jko co chceš

  4. Full_Situation4743 on

    Tohle se buď neděje, je to fake news, platí to Rusko nebo jsou to domácí Němci, popřípadě jsou Němci ještě určitě horší. Další varianta je, že to je super, je to krásný a lidi jsou v Německu happy. Takhle nějak vypadal poslední podobný příspěvek pár dní zpátky, dokud to moderátoři neodstranili. Nás se to přece netýká, u nás se to neděje a nijak to nesouvisí s ČR.

Leave A Reply