Grbin zur Zusammensetzung der Mehrheit: Die meisten waren sich einig

https://www.index.hr/vijesti/clanak/grbin-o-sastavljanju-vecine-most-je-pristao/2560132.aspx

Von ChupoX

8 Comments

  1. disiradosti172 on

    Cekam potvrdu od Mosta. Vec je bilo situacija da su “partnerima” govorili jedno, a onda radili nesto drugo.

  2. mesosurface on

    Da je Peđa iole ozbiljan oko ostvarivanja većine, suzdržao bi se naslikavanja pored zastava duginih boja u ovom kritičnom periodu gdje moraju ostvariti podršku DP-a da dospiju bilo gdje. Znam da je najnoviji moderni ljevičarski krik da je matematika “white supremacist”, ali 42 + 11 ne predstavlja većinu (tj. sad ~~10~~ 7). Ni s Možemovih 10. Tamo tek sustižu HDZ-ovu početnu poziciju, a Dvostruka Penetracija HDZ nikad neće se asocirati s tim zastavama pored Grbina, prije će pregristi manjine uz HDZ (vjerojatno već jest, sve ostalo je predstava za njihove birače).

  3. antisa1003 on

    Ovi Mostovci su tezi idioti ako je ovo istina.

    Sad su prihvatili kad i da svi manjinci odu skupa s njima, imaju 75 ruku.

    Fali jos jedna ruka (Raspudic).

  4. Kind_Self_4002 on

    Most je vreca za udaranje, kaj god da naprave spin ce se osmisliti kako da se pljuje po njima.

    Ali kaj je najgore sami su si krivi pa mi nije ni zao, pogotovo kaj su sad sjebali sa Raspudicima, koji mi nisu ni simpaticni ali bar su nekako davali dojam ozbiljnosti.

  5. >Idemo govoriti o izbornom zakonu, o tome da taj zakon učinimo pravednijim tako da Hrvatski sabor što je moguće više održava sliku stvarne volje građana i građanki Hrvatske, kazao je predsjednik SDP-a.

    Zašto ne bismo govorili o tome kako SDP, umjesto da vodi sadržajnu predizbornu kampanju čija glavna krilatica ne bi bila ‘mi nismo HDZ’, mašta o osvajanju izbora putem promjene izbornog zakona?

    Peđu netko pod hitno treba skinuti s copiuma. Nećete sastaviti većinu – letite u oporbu gdje i zaslužujete biti. To je vaš prirodni habitat; za drugo niste.

Leave A Reply